Αποστολή
Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ACS ή με μεταφορική εταιρεία σε περίπτωση που το βάρος είναι πάνω από 25 kg.

Χρόνος παράδοσης
Παραγγελίες που καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τη 13.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα εντός 48 ωρών. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.
Στις παραγγελίες των προϊόντων με εκτύπωση του λογοτύπου σας απαιτείται έξτρα χρόνος 5 ημερών, σύνολο 7 -10 εργάσιμες.
Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα.
Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2510229677, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμο σας. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα.
Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

Χρεώσεις μεταφορικών
Η αποστολή παραγγελιών άνω των 70€ , γίνεται χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου ACS.
Παραγγελίες κάτω των 70€ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 5€ ανά αποστολή. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η χρέωση 5€ των μεταφορικών ισχύει για την ηπειρωτική Ελλάδα και για πόλεις που εξυπηρετούνται από καταστήματα της ACS. Για παραμεθόριες ή απομακρυσμένες περιοχές η χρέωση επιβαρύνεται, κατόπιν συνεννόησης.

Επιστροφή/Αντικατάσταση
Στη περίπτωση που το προϊόν είναι προβληματικό, η επιστροφή του γίνεται χωρίς χρέωση μεταφορικών. Στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός επτά 7 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών. Επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία.
Η αποστολή των προϊόντων αντικατάστασης γίνεται μετά την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2510 229677 από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-16:30
Τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από εμάς σε περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται επειδή είναι προβληματικό ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς.
Μετά την επιστροφή και αφού ελεγχθεί το προϊόν, σας αποστέλλουμε καινούριο προϊόν ή σας πιστώνεται το ποσό στο σύνολό του.

Ακύρωση
Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές εντός 12 ωρών και στην περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, τα χρήματα επιστρέφονται στον λογαριασμό σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Σε περίπτωση που έχει παρέλθει το συγκεκριμένο διάστημα παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2510 229677. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει εκτυπωθεί ή έχει προχωρήσει σε φάση παραγωγής,, η παραγγελία σας δεν μπορεί να ακυρωθεί.